Diensten

Wij bieden zakelijke telefonie aan voor onze klanten. Om voor elke klant de beste situatie te creëren hebben wij de afgelopen jaren veel tijd geïnvesteerd in flexibiliteit. Voor gesprekskosten en initiële kosten maken wij altijd een prijsafspraak. Wij zijn eerlijk, transparant en kunnen op die manier een bij uw bedrijf passende situatie creëren. Omdat wij al sinds 1994 bezig zijn op gebied van VoIP en ICT kunnen wij u concurrerende prijzen aanbieden.

Door onze lage prijzen maken wij VoIP en ICT ook toegankelijk voor kleine en startende bedrijven. In een vrijblijvend gesprek kunnen wij de mogelijkheden van ons platform bespreken en de implementatie inplannen.


Op maat gemaakte pakketten

Bij elke klant kijken wij wat er het beste bij de klant past. Wij hanteren eerlijke prijzen en zijn transparant over de te maken kosten. Op deze manier maken wij VoIP en ICT voor iedereen toegankelijk. 


Gesprekskosten

Bij ons betaal je nooit teveel. Wij rekenen eerlijke gesprekskosten en bieden ook de mogelijkheid om op een slimme manier minder geld kwijt te zijn.


Hardware en service

Ook bij aanschaf van nieuwe apparatuur en service ben je bij T1 op de juiste plek. Wij zorgen voor een totale ontzorging op het gebied van VoIP en ICT. Je hoeft bij ons nooit zelf uit te zoeken hoe alles werkt.